Sieso - Simple Ergonomic Solutions
Newsletter Sieso
Sieso - Simple Ergonomic Solutions

Neue Website

Nieuwe Website / webshop

Sieso is trots te kunnen aankondigen dat de nieuwe website klaar is. Op deze website vindt u de nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment van ergonomische producten & diensten. De website bevat ook veel informatie over bijv. het inrichten van de werkplek, RSI/CANS en relevante Arbo zaken.

Er is nu een veel breder assortiment van producten voor het ergonomisch optimaliseren van computerwerkplekken: met producten en diensten voor alle werkplekken in een organisatie, maar ook met speciale ergonomische producten en diensten op maat gesneden op individuele behoeften. In de nabije toekomst, gaat Sieso ook beginnen met het aanbieden van diensten zoals RSI bewustzijn workshops, werkplekadvies & -assessment en Biofeedback training. In de volgende nieuwsbrief meer hierover.

Ons doel is: alles te kunnen bieden wat u nodig heeft op het gebied van optimaal ergonomisch werken. Voor uw gemak, kunt u een account aanmaken op de website van Sieso en direct online bestellen, zodat het bestellen en de levering zo spoedig mogelijk gaan. De website wordt beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Nederlands.

Sieso - Simple Ergonomic Solutions
Statik Relax

Introductie van Biofeedback in de kantooromgeving


De Statik-Relax is een compact hightech elektromyografie apparaat, speciaal ontworpen om klachten in arm, nek en schouder (CANS, ook bekend als RSI), beroepsziekte nummer één in Europa, te voorkomen.

De Statik-Relax is het kleinste EMG meetapparaatje in de wereld. In tegenstelling tot andere biofeedback apparaten, kan de Statik-Relax bovendien onderscheid maken tussen 3 verschillende soorten van spieractiviteit: 'statisch', 'langzaam dynamisch' en 'snel dynamisch'. Hierdoor kan de vermoeiing/verharding van de gemeten spier gedurende dag gevolgd worden. Het signaleert naar de gebruiker (door middel van een grafische weergave) het risico niveau op spiergerelateerde problemen en stelt de gebruiker voor zijn / haar houding te veranderen voordat klachten kunnen gaan ontwikkelen.

De Statik-Relax is zeer gebruiksvriendelijk. Het wordt geplaatst op bijv. de schouder(trapezius) spier met 2 kleine oppervlakte elektroden en wordt draadloos verbonden op een PC of PDA met behulp van Bluetooth technologie.

Er zal ook een MEDIC versie van de Statik-Relax uitkomen. Deze versie bevat een intern geheugen, zodat het vele mogelijkheden voor analyse en rapportage biedt. Er bestaat ook de mogelijkheid om een Statik-Relax op een maandelijkse basis te huren.

Op de A+A 2007 beurs in Duitsland (De Duitse Arbo-beurs), is de Statik-Relax verkozen tot 'meest innovatieve product' van de gehele beurs. Sieso heeft het alleen recht voor Europa verworven en is trots de Statik-Relax in Nederland te kunnen introduceren.

Statik Relax

Een nieuw begin in de nieuwe locatie!

Na 4 jaar van toewijding ten aanzien van de verbetering van ergonomische computer werkplekken om ziekteverzuim te verlagen en de productiviteit te verhogen, is Sieso klaar om naar nieuwe markten uit te breiden. Na het succes in Nederland, is Sieso klaar om actief te worden in Duitsland en de rest van Europa.

Met enkele andere belangrijke veranderingen dit jaar, zoals de nieuwe website en een nieuwe, unieke Biofeedback apparaat, hebben we besloten om ook naar een grotere en mooiere locatie te verhuizen. Met ingang van 1 april 2008, zit Sieso in een onlangs gerenoveerd kantorencomplex in Diemen. Het adres van het nieuwe kantoor is: Weesperstraat 118-T, 1112 AP Diemen.