Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Sieso webshop

Sieso biedt een uitgebreid assortiment aan ergonomische producten en (laptop)computer asseccoires richt met name op de zakelijke markt. Daarom zijn alle genoemde prijzen exclusief BTW. Sieso is gespecialiseerd in het inrichten van de complete ergonomische computerwerkplek. Van één werkplek tot volledige kantoorinrichting en -automatisering. Het standaard assortiment vindt u op deze website. Wanneer u uw specifiek gewenste product niet vindt in het standaard assortiment, dan kunt u contact opnemen voor een offerte op maat.

Prijs/kwaliteit verhouding
Sieso verkoopt via internet en voor grotere organisaties via persoonlijke verkoop door agenten, resellers en andere partners. Sieso's streven is de beste kwaliteit te bieden voor de scherpste prijs. Ons streven is om de klant altijd de beste propositie te kunnen bieden in de markt.

Compleet assortiment en snelle levering
Het standaard assortiment is in principe op voorraad. Hierdoor kunnen bestelde producten snel geleverd worden. Doorgaans geschiedt aflevering binnen 14 dagen. Indien een artikel onverhoopt tijdelijk niet voorradig is en de levering langer dan 14 dagen gaat duren, krijgt u daarover bericht. Garanties omtrent leverdata en -tijden kunnen we niet geven, omdat Sieso hiervoor afhankelijk is van andere partijen. Bent u op moment van levering twee maal niet aanwezig dan kunt u de bestelling afhalen bij het depot van de vervoerder. Alle bestellingen worden afgeleverd door GLS (Nederlandse Pakket Dienst) of door TNT Post. De gemaakte kosten hiervoor worden doorberekend. Afhankelijk van de betalingsvorm verschillen de bezorg&handling kosten (zie verder). Voor bestellingen boven de € 500,- worden de verzendkosten binnen Nederland niet doorberekend.

Bestel- en betaalgemak
Bij ons kunt u bestellen en betalen veilig en gegarandeerd. Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u kiezen om vooruit te betalen (pro-forma); online via creditcard/PayPal te betalen; om de bestelling onder rembours te laten leveren (alleen binnen Nederland) of om een eenmalige machtiging af te geven (alleen binnen Nederland). Wanneer u voor de eerste mogelijkheid kiest zal Sieso, nadat uw bestelling is ontvangen, u een proforma factuur e-mailen, met daarin de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden. Wanneer u kiest voor levering onder rembours rekent u contant af met de bezorger bij levering (zorg dat, wanneer u de zending kunt verwachten, thuis bent en dan voldoende/gepast geld in huis heeft). Voor klanten met een langere relatie met Sieso bestaat de mogelijkheid om op rekening te kopen.

Afkoelingsperiode
Bij het kopen van artikelen in een internetwinkel kunt u ze niet bekijken en bevoelen, ronddraaien, passen en meten. Daarom hanteren wij een afkoelingsperiode van 7 dagen, waarbinnen u artikelen kunt retourneren zonder opgaaf van redenen. Wij betalen u uiterlijk binnen twee weken het aankoopbedrag terug, mits de goederen en de verpakking compleet en in originele staat geretourneerd worden. Alleen de door uzelf en door Sieso gemaakte verzendkosten zijn voor uw rekening. U bepaart dan natuurlijk nog steeds op de reiskosten van het zelf halen en brengen. Voor software geldt deze afkoelperiode niet.

Garantie
Sieso koopt in bij gerenommeerde importeurs en producenten. Wij volgen de garantiebepalingen van deze partijen (meestal 12 maanden). Voor eigen Sieso producten geldt een garantietermijn van 24 maanden. Bewaar de originele verpakking gedurende de garantie termijn. Meestal heeft u dan recht op omruilgarantie. Indien u een vraag heeft over de fabrieksgarantie op een bepaald product informeren wij u graag. Voordat u een product terug stuurt dient u eerst een RMA (return merchandise authorization) dossiernummer aan te vragen voor reparatieverzoeken die binnen en buiten de garantie vallen. Valt een reparatie binnen de garantie, dan zijn alle verzendkosten voor Sieso, daarbuiten worden de gemaakte verzendkosten doorberekend. Voor reparaties die buiten de garantie vallen krijgt u eerst een prijsopgaaf. De terugzendkosten worden in dit geval sowiso berekend.

Vragen en opmerkingen
Heeft u een vraag, klacht of opmerking? Vul dan het contact formulier in op de contact pagina.

Algemene Leveringsvoorwaarden
Klik op de link algemene voorwaarden voor de uitgebreide leveringsvoorwaarden van Sieso. Ook de website voorwaarden en het privacy reglement behoren tot de algemene voorwaarden van Sieso. Deze vind u op de disclaimer pagina.

Door een bestelling te plaatsen bij Sieso geeft u aan akkoord te gaan met alle leveringsvoorwaarden van Sieso.
Bij bestellingen via internet moet dit tijdens het bestelproces steeds bevestigd worden. 

Bestellen

Bestellen kan op twee manieren: online of via de fax.

Online Bestellen.

Klik op de link Online Bestellen om naar de Online Shop van Sieso te gaan. U doet de gewenste artikelen in het boodschappenmandje en vervolgens vult u het elektronische bestelformulier volledig in. U kiest een betaalwijze en bevestigt de bestelling. Vervolgens krijgt u een bevestigings e-mail, waarmee de bestelling definitief wordt.

Bestellen via de fax. (Aleen voor bestaande klanten)

Deze bestelprocedure is heel eenvoudig: Download en print het Bestelformulier*. Dan vult u het bestelformulier volledig in, ondertekent het en kiest voor een betaalwijze (zie verderop). Vervolgens faxt u dit ingevulde bestelformulier naar Sieso: Fax: +31 20 4861 790. (Bij problemen met de fax, bel: +31 20 4861 705)

Demonstratie, proefplaatsing of pilot

Voor bedrijven of instellingen die voor meerdere werkplekken een oplossing zoeken kan Sieso alle producten komen demonstreren, op proef laten testen of een pilot project opzetten. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Sieso.
Ook is er de mogelijkheid om diverse producten te bedrukken met uw eigen logo, bij grotere aantallen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief met aan-
biedingen en nieuws.

Sieso
Weesperstraat 118-T
1112 AP Diemen
Nederland
T +31 (0)20 4861 705
F +31 (0)20 4861 790

Contact met Sieso - Simple Ergonomic Solutions