Downloads


Sieso Software & -updates downloads


Hieronder is de laatste software versie voor de Statik-Relax te vinden (compleet installer pakket voor Basic/Medic versie + een Basic versie om vanaf een Memory-stick of CD te starten (zodat installatie niet nodig is). Deze software kunt u installeren op een PC/Laptop of op een Netbook. 
StatikRelaxWindowsSoftwareV1.20.exe      (voor de versie historie in Duits, klik hier)

Wanneer zelf installeren door systeembeheer niet is toegestaan kunt u onderstaand zip-bestand uitpakken en op een CD-ROM branden en de software vanaf de CD-ROM opstarten.


Ook kunt u de Statik-Relax eenvoudig laten communiceren met een PDA (draaiend op Windows Mobile) zodat u de biofeedback te zien krijgt via het scherm van de PDA. Dit is een goede oplossing wanneer systeem beheer helemaal geen vreemde software toelaat op het netwerk of wanneer er geen computer is. Daarnaast is er nog een versie voor mobiele telefoons waarop java programmaatjes gedraaid kunnen worden (Nokia', SonyEricson, LG, Etc.)
Let op: voor het gebruik met de PDA dient u ook de PDA-hardware-component in de Statik-Relax te activeren. Via de webshop kunt u deze PDA-activatie code aanschaffen. Voordat u het cab-bestand op uw WindowsMobile machine kopieert, dient u eerst het Compact Framework 3.5 voor WindowsMobile te hebben geinstalleerd op uw PDA. Wanneer dit niet aanwezig is op uw PDA kunt u dit stukje software downloaden via:
MSWindowsMobileCompactFramework3.5

PDA software:
StatikRelaxSoftwareWindowsMobileV1.0.cab

Mobiele telefoon software:
StatikRelaxSoftware_MobilePhone_Java_v1.0.jar

Bluetooth instructie MS Windows

Om de Statik-Relax met uw MS-Windows computer/laptop/netbook te verbinden heeft u een bluetooth verbinding nodig. Via de webshop kunt u een geschikte Bluetooth-dongle bestellen wanneer uw machine geen beschikking heeft over Bluetooth of wanneer dit niet goed werkt.

Klik hier om de Bluetooth installatie instructies te bekijken.

Gratis nuttige downloadsHieronder zijn zeer nuttige gratis downloads (of links hiernaar toe) te vinden:

Handige Sneltoetscombinaties:

Gebruik de muis (klikken) minder met behulp van sneltoets combinaties van het toetsenbord.AllChars

provides a quick, easy-to-remember way of creating accents like
and special characters like 1/2 in most Windows programs. Allows German or French special letters to be selected in a very easy way.10 vingers blind type cursussen:

Gebruik alle vingers om te typen in plaats van twee vingers.Pauze Software:


  • Workrave     uitgebreid anti-RSI pauze software programma, met oefeningen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief met aan-
biedingen en nieuws.

Sieso
Weesperstraat 118-T
1112 AP Diemen
Nederland
T +31 (0)20 4861 705
F +31 (0)20 4861 790

Contact met Sieso - Simple Ergonomic Solutions