Proef plaatsingen


Het is mogelijk om een artikel op proef uit te proberen, voordat u besluit het te houden. Of u kunt eerst een aantal artikelen uitlaten proberen door uw colloga's voordat u besluit wat u wilt aanschaffen.
Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen:

Proefplaatsingen


 • Proef plaatsingen van één of meerdere artikelen bij organisaties ter evaluatie voor aanschaf voor meerdere werkplekken. Onderdelen hiervan kunnen zijn:
  • Werkplek advies
  • Pilot met management rapportage
  • RI&E
   Neem hiervoor contact op een afspraak te maken of om de mogelijkheden te bespreken.

Verlengde 'Niet-tevreden-geld-terug' periode


 • Uitproberen van één of meerdere artikelen voordat u besluit om een artikel definitief aan te schaffen. Voor het aanschaffen van uiteindelijk één of enkele artikelen biedt Sieso de mogelijkheid om de standaard periode waarna u het product zonder opgaaf van reden kunt terug sturen te verlengen van de wettelijke termijn van 7 dagen naar 30 dagen. U kunt alle producten die u besteld heeft na ontvangst rustig 30 dagen uitproberen en deze terugsturen zonder opgaaf van reden. U krijgt dan de teruggestuurde artikelen volledig gecrediteerd (teruggestort op uw rekening).
  Hieraan is wel één spelregel verbonden: Bij retournering dient het artikel compleet en in originele staat (inclusief originele de verpakking van het artikel in originele staat)  terugstuurt te worden. Wanneer het artikel incompleet of niet functionerend of de verpakking niet meer in weder verkoopbare staat wordt geretourneerd, dan wordt het artikel gecrediteerd minus de geconstateerde verkoopwaarde vermindering.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief met aan-
biedingen en nieuws.

Sieso
Weesperstraat 118-T
1112 AP Diemen
Nederland
T +31 (0)20 4861 705
F +31 (0)20 4861 790

Contact met Sieso - Simple Ergonomic Solutions