Over Sieso

Sieso« (Simple Ergonomic Solutions) is een gespecialiseerde producent en leverancier van hoogwaardige en innovatieve ergonomische producten en diensten. Sieso is in heel Europa actief. Met ons assortiment van ergonomische producten kunt u al uw computerwerkplekken ergonomisch inrichten volgens de laatste Europese Richtlijn 90/270/EEC (volgens welke u de computerwerkplek ergonomisch dient aan te passen bij een werkduur aan de computer van minimaal 2 uur per dag).

Sieso kan u naast kwalitatief hoogwaardige producten ook advies bieden

De missie van Sieso is om met haar producten en diensten het werkcomfort van computer werkplekken te verhogen; RSI/CANS-klachten te voorkomen; ziekteverzuim door beeldschermwerk tegen te gaan om zo uiteindelijk de productiviteit te verhogen.

Hieronder is afgebeeld met welk producten en diensten pakket Sieso dit doel wil bereiken.


Enkele referenties

Sieso is al meer dan vier jaar een betrouwbare partner voor particulieren, kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven en instellingen. Enkele bekende hiervan zijn:

Microsoft Nederland
Getronics Nederland
Wolters-Noordhoff
Nutreco
Ordina
e.v.a.


This site chose VeriSign SSL for secure e-commerce and confidential communications.
Informatie over SSL-certificaten  

Sieso is geverifieerd door VeriSign.
Dit houdt in dat u zeker weet dat uw gegevens beveiligd wordt verstuurd naar onze website en dat u zeker weet dat deze website toebehoort aan Sieso, Simple Ergonomic Solutions in Diemen. Klik op het zegel voor meer informatie.

 Sieso Software

Sieso Software is een zuster merk van Sieso Simple Ergonomic Solutions. Sieso Software heeft onder andere deze website met compleet ERP-BackEnd systeem ontwikkeld en verkoopt dit pakket ook aan andere bedrijven die online interactie met de klanten wensen geintegreerd in hun bedrijfsprocessen en administratie. voor meer informatie kijk op www.sieso-software.eu

Om toe te voegen aan Symbaloo, klik op dit logo:  

Meld u aan voor onze nieuwsbrief met aan-
biedingen en nieuws.

Sieso
Weesperstraat 118-T
1112 AP Diemen
Nederland
T +31 (0)20 4861 705
F +31 (0)20 4861 790

Contact met Sieso - Simple Ergonomic Solutions