Preventieve producten voor ergonomische optimalisering van alle werkplekken


Sieso biedt preventieve standaard oplossingen ter voorkoming van KANS (RSI). Het uiteindelijke doel hiervan is om het werkcomfort te verhogen en verzuim te voorkomen. Ook nadat de stoel en de bureauhoogte juist is ingesteld, staat het scherm van de desktopcomputer of laptop, standaard te laag. De spieren in de nek worden hierdoor langdurig veel te zwaar belast. Met de Sieso oplossingen wordt tevens voldaan aan de Europese en Arbo-richtlijnen voor beeldschermwerkers.


Om dit op te lossen biedt Sieso twee handige standaardoplossingen om alle computerwerkplekken ergonomisch in te richten:
  • Voor desktopcomputers: Monitor verhogers en Monitor armen in alle soorten en maten.
    Zowel voor flexplekken als vaste werkplekken zijn in allerlei prijscategorieën TFT/LCD-armen en monitorverhogers leverbaar. Sieso biedt een zeer uitgebreide collectie aan monitorarmen voor de nieuwe generatie platte schermen. Deze staan standaard te laag en kunnen met een monitor arm voor iedereen ingesteld worden op de individuele optimale ooghoogte. Om de werkplek verder te verbeteren heeft Sieso een heel assortiment aan comfortabele toetsenborden, muizen en andere comfort verhogende accessoires.
  • Voor laptops: de Sieso Design Laptopergonomie set.
    Een laptopergonomie set bevat: een Sieso Design Laptopstandaard (de compactste en lichtste op de markt), een compact notebook toetsenbord, eventueel een optische muis en een instructie kaart voor verantwoord (laptop)computergebruik. In één keer klaar om uw laptop als volwaardige desktop PC te gebruiken!
Deze standaard hardware oplossingen kunnen worden aangevuld met de Sieso voorkom RSI workshop voor al uw medewerkers. klik hier om naar de diensten voor alle werkplekken te gaan.

Werkt u of werken uw collega’s langer dan 2 uur per dag met een computer?
Wanneer u langer dan 2 uur per dag met een computer werkt, is het volgens de Europese Richtlijn 90/270/EEC, noodzakelijk om uw computerwerkplek ergonomisch aan te passen. Zonder het aanpassen van uw computerwerkplek worden uw nekspier en -pezen belast met een continue last van 30 à 45 kg (afhankelijk van het gewicht van het hoofd). Deze belasting kan leiden tot KANS (Klachten aan Arm, Nek en/of Schouder. Ook wel aangeduid met de term RSI).

Meer informatie

Wij doen u graag vrijblijvend een offerte of sturen u artikelen toe voor een vrijblijvende proefplaatsing. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken voor een demonstratie of adviesgesprek (vanaf 50 werkplekken). Vul hiervoor het contactformulier in op onze website.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief met aan-
biedingen en nieuws.

Sieso
Weesperstraat 118-T
1112 AP Diemen
Nederland
T +31 (0)20 4861 705
F +31 (0)20 4861 790

Contact met Sieso - Simple Ergonomic Solutions