Welkom IDTV

Preventieve producten voor alle werkplekken
Alle werkplekken worden ingericht naar de Europese richtlijn voor beeldschermwerkers. Met een TFT-arm of een Laptopergonomieset mag langer dan 2 uur per dag met een beeldscherm worden gewerkt. Wordt voor uw gemak ook in combinatie met RSI-preventie instructie en persoonlijk werkplek advies aangeboden als totaal pakket: Sieso Werkplek Optimaal.

Ook levert Sieso diverse bureau en computer accessoires om het werkplekcomfort te vergroten.
Individuele ergonomische producten op maat
Voor beeldschermwerkers met verhoogd risico (bijvoorbeeld datatypistes) of met beginnende Klachten in Arm, Nek en Schouder regio (KANS/RSI). Om de werkplek verder te optimaliseren levert Sieso speciale ergonomische (verticale) muizen, ergonomische toetsenborden, voetsteunen, documenthouders, onderrug steunen, etc.Biofeedback producten
Sieso heeft in het Arbo vakgebeid het meest geavanceerde biofeedback assortiment. De reeks producten met de gepatenteerde biofeedback technologie wordt steeds verder verbreed.
Sieso diensten
Om mens en computerwerkplek optimaal op elkaar af te stemmen biedt Sieso ondermeer: (medewerkers)workshops, werkplek assesments m.b.v. Sieso biofeedback. Met biofeedback kan voor iedere werknemer gemeten worden hoe groot het risico op klachten is en kan de werkplek zo optimaal mogelijk worden afgestemd op de mens.

 

Deze website
Op deze website vindt u onder meer informatie over RSI/KANS, ARBO regelgeving, het optimaal instellen van de beeldscherm werkplek en tips&trucs voor beeldschermwerkers. Ook vindt u uitgebreide informatie over de producten en diensten van Sieso. Deze kunt u direct aanschaffen via de webshop (klik op de productcategorieën in de linker kantlijn om direct naar de webshop te gaan) of via één van onze partners.

Over Sieso
Sieso® (Simple Ergonomic Solutions) is een gespecialiseerde producent en leverancier van hoogwaardige en innovatieve ergonomische producten en diensten. Sieso is in heel Europa actief. Met ons assortiment van ergonomische producten kunt u al uw computer werkplekken ergonomisch inrichten volgens de laatste Europese en Arbo richtlijnen. Sieso wil met zijn producten en diensten bereiken dat ziekteverzuim door beeldschermwerk wordt verminderd en tegengegaan, het werkcomfort wordt verhoogd en dat uiteindelijk de productivteit van beeldschermwerkers wordt vergroot. Beeldschermwerkers lopen een groot risico om Klachten aan Arm, Nek en/of Schouder, beroepsziekte no. 1 in Europa, te krijgen (KANS, ook aangeduid met de verzamelterm RSI).


Copyright © 2008-2016 Sieso, Alle rechten gereserveerd.
Sieso® Simple Ergonomic Solutions is een geregistreerd handelsmerk.

created by: www.mkbsoftwareexpert.nl 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief met aan-
biedingen en nieuws.

Sieso
Galjootstraat 20
1086VE Amsterdam
Nederland
T +31 (0)20 777 6197

Contact met Sieso - Simple Ergonomic Solutions